banta med xenical

Banta med Xenical, bluff eller mirakel piller?

Xenical(orlistat) är ett receptbelagt läkemedel för viktminskning som hindrar30% av allt fett som du absorberar genom mat ,men det är  inte en mirakelkur som får  dina kilon att rasa.

Om du är överviktig eller fet och vill gå ner i vikt då kan en behandling som Xenical skrivas ut som en hjälp för dig att nå dina viktmål.

Du ska inte se det som en behandling som kommer ta dig till din ideal vikt utan någon insats från dig själv, då kommer inte  Xenical eller något annat bantningspreparat att hjälpa dig, det är den enkla sanningen. Att gå ner i vikt kräver och behöver livsstils förändringar, speciellt om du är seriös i ditt mål och vill att dina resultat ska vara resten av ditt liv och inte någon kortsiktig lösning.

women-white
Här kan du få mer information om Xenical

 

Du kan uppnå effektiva resultat om du kombinerar Xenical med en sund diet och  effektiv motion. Att enbart äta xenical utan en bra kost och motion kommer inte ge ett lyckat resultat. Tänk på att det viktigaste för att lyckas är att du tror på dig själv och din egen förmåga!

 

banta med xenikal

Dosering

Normal dosering är tre bantningspiller av Xenical per dag, dessa intas i samband med måltider som innehåller fett. Fettet vi konsumerar i vår kost består av molekyler som är för stora för att absorberas från magen och in i blodomloppet. De behöver brytas ner till mindre molekyler under matsmältningsprocessen för att kunna absorberas i blodomloppet.

Xenical förhindrar att fettet bryts ner och absorberas därför inte av kroppen. Xenical intas i samband med måltider för att förhindra det intagna fettet från att absorberas. Detta betyder att kroppen inte kan använda fettet som en energikälla eller omvandla det till fettvävnad – på så vis kan du uppnå en viktminskning med behandling av Xenical.
Hur mycket kan jag gå ner i vikt.
Viktminskningen med hjälp av  Xenical beror på flera faktorer. En välbalanserad kalorisnål diet i kombination med ca 30 minuters  daglig motion  är att  rekommendera för att uppnå bästa resultat.  Då kan du förvänta dig en viktminskning på två- till fyra kilo i månaden.

Passar Xenical   dig?

Har du provat bantningskurer, motion och diverse viktminskningsgrupper utan önskvärt resultat?  Då kanske xenical kan vara en lösning för dig. Men tänk på att detta är en kostsam behandling. Så innan du prövar denna behandling bör du pröva andra billigare lösningar.

Xenical bantningspiller är till för personer med ett BMI på 30 eller mer.
Vad har Xenical för biverkningar?

Liksom andra läkemedel har även detta bantningspiller  vissa biverkningar. Under behandlingen  kan du  uppleva biverkningar gällande din matsmältning. Du kommer troligtvis att uppleva vissa förändringar med dina toalettvanor eftersom Xenical verkar genom att blockera upptagningen av fett. Dessa förändringar sker generellt under de inledande veckorna av behandlingen men kan fortsätta i upp till 6 månader. Förändringar kan innefatta gaser i magen och ett ökat antal tarmtömningar, särskilt efter måltider som innehåller större mängd fett än rekommenderat.
Hur beställer jag Xenical online

En online klinik som säljer  detta preparat är euroClinix.se det  är en onlineklinik som etablerades redan 2004.

Här är en film som visar hur du gör en beställning hos detta online apotek

När du beställer via euroClinix.se så får du besvara ett antal enkla medicinska frågor ställda för din säkerhet. All information behandlas konfidentiellt och säkert.Detta  Formulär granskas sedan av en av  deras doktorer. Dina svar ligger sedan till grund för att läkaren ska kunna skriva ut ett recept på Xenical. Deras läkare skriver aldrig ut Xenical om det inte kan garanteras att det är riskfritt för dig att behandlas med det.
Varför ska du beställa  från euroClinix.se?

Dom har bra  kundsupport, doktorer och apotek står till tjänst genom hela order- och behandlingsförloppet.

För att garantera att dina uppgifter är 100 procent säkra samarbetar dom med GeoTrust och McAfee. Alla läkemedel som dom levererar är äkta och kommer direkt från apoteken som dom  samarbetar med.  Dom erbjuder full diskretion. Dom  levererar snabbt  direkt till din dörr via UPS express och dom har trygga leveranser vanligtvis inom 24 timmar. Detta online apotek har även fått mycket bra betyg hos oberoende kundundersökningar!