Itrim banta snabbt -banta med itrim!

itrim banta snabbt

banta snabbt

Passar Itrim metoden för dig när vill banta snabbt!
Med Itrim metoden börjar du med att ersätta måltider med lågkalori-pulver.
Efter ett tag går du över till fiberrik  god och fettsnål mat.
Du tränar  på någon av Itrims alla anläggningar ett par gånger i veckan.
Deras motionsform kallas ”Puls” och är en enkel, effektiv och rolig motionsform som endast tar 30 min per gång, så du behöver inte spendera lång tid i träningslokalen det gäller bara att hitta en träningsform som är kul.

Du får Individuellt stöd från en hälsorådgivare och motionsledare kombinerat med små fasta viktminsknings grupper, som har träffar regelbundet. Med hjälp av hälsorådgivaren får du ett program som innefattar motion,kost och även gruppsamtal.

Dom rekommenderar tre 3o minuters tränings pass i veckan. Blir du kund hos itrim kan du välja på att skriva på för ett eller två års medlemskap.
Många får en snabb viktminskning.
Snabba resultat i början håller uppe din motivation.
Sedan arbetas de nya vanorna in.
Nya vanor tar lång tid att få in. Det är en sak att gå ner i vikt en helt annan att hålla den nya vikten och det finns inga genvägar.
Itrim programmet bygger på forskning och på Livsmedelsverkets rekommendationer. Deras Inställning till mat och träning är odramatisk, du behöver inte tänka på mat hela tiden.
Du kan få en en personlig tränare som hjälper till, ser dig och hjälper dig med motivationen när det går trögt.
Itrim har träningslokaler över hela landet kanske passar denna träningsmetod dig. Bor du i en storstad har du säkert nära till någon av deras träningslokaler.
Verkar detta vara något för dig läs mer på :www.itrim.se

Mer tips när du vill banta här!